X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Masa rotundă „Oportunități comerciale și investiționale în bazinul Mării Negre”

23 ian. 2015,, 14:45   Economie
2865 0
Foto : tv7.md
Masă rotundă privind oportunitățile comerciale și investiționale în regiunea Mării Negre va avea loc săptămîna viitoare la Chișinău, în contextul expoziției naționale „Fabricat în Moldova”. Acest eveniment va avea un statut special datorită președinției Republicii Moldova în Organizația de Cooperare Economică la Marea Neagră (OCEMN), informează NOI.md cu referire la comunicatul de presă emis de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

La eveniment vor participa agenți economici, reprezentanți ai instituțiilor de dezvoltare din România, Turcia, Bulgaria, Ucraina, Rusia, membri ai Consiliului de afaceri al OCEMN. Masa rotundă este organizată de CCI a Republicii Moldova, care deține președinția în exercițiu a Consiliului de afaceri al OCEMN.

Evenimentul va avea loc pe data de 28 ianuarie, în Pavilionul nr. 2 al CIE „Moldexpo”, începînd cu ora 15.00.

Amintim că Consiliul de Afaceri al Organizaţiei de Cooperare Economică la Marea Neagră a fost înfiinţat la 30 august 1992 şi a devenit operaţional la 1 mai 1993. Din decembrie 1992, CCI a Moldovei are statut de observator în OCEMN. În cadrul parteneriatului, CCI a Republicii Moldova și-a axat activitatea pe susținerea întreprinderilor mici și mijlocii, atragerea investițiilor, căutarea noilor piețe de desfacere, posibilităților de desfășurare și dezvoltare a afacerilor, partenerilor de business în regiune, crearea unui climat de afaceri favorabil.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?