X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Detective Quest Room în premieră la Chișinău

21 ian. 2015,, 18:00   Societate
10119 1
Foto: cernila.org.ua
Asociația jocurilor intelectuale din Republica Moldova, creatorii proiectelor de jocuri intelectuale City Quest și IQuiz vin cu un nou produs pentru distracția intelectuală – Detective Quest Room.

„Fiecare dintre noi, citind un detectiv, privind un film sau jucînd în Quest-uri, dorea să se afle în locul eroilor principali. Detective Quest Room oferă posibilitatea de a juca un quest într-o cameră reală. Scopul fiecărui participant va fi să iasă din camera închisă, în timp de 60 de minute”, a menționat directorul Asociației Jocurilor Intelectuale din Republica Moldova, Poleacov Evgheni, contactat de NOI.md.

În privința participanților Evgheni susține „că la joc poate participa oricine. Jucătorii pot veni cu prieteni, colegi sau familia, formînd o echipă din 2-4 membri”.

Potrivit organizatorilor, tema primei camere va fi „Cazul lui Sherlock Holmes”. Testarea camerei va avea loc pe 22 ianuarie, iar pe 24 ianuarie, la ora 10.00 va avea loc deschiderea oficială. „În timpul jocului nu este nevoie de putere fizică sau cunoștințe aprofundate, ci doar de logică, lucru colectiv și atenție la detalii”, a completat organizatorul.

Detective Quest Room se va desfășura în fiecare zi, de la ora 10.00 pînă la ora 23.30.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?