Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

Plahotniuc: Businessul adevărat și banii se fac în afara politicii

19 ian. 2015,, 13:10   Societate
12222 15

Foto: allmoldova.com

Prim-vicepreședintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, afirmă că a avut nenumărate ocazii să se lanseze în politică, inclusiv pe vremea guvernării comuniste, dar a renunțat la acest pas, pentru că, spune el, încă nu era pregătit. În cadrul unui interviu acordat portalului allmoldova.com, omul de afaceri a deschis parantezele în ceea ce privește cariera sa de politician, dar a vorbit și despre relația cu soția sa și cei doi copii, notează NOI.md.

Democratul spune că decizia sa de a se aventura în politică nu a fost văzută cu ochi buni de unii politicieni, care l-au sfătuit să-și continue activitatea de businessman.

„Bineînțeles că nu am intrat în politică pentru a-mi asigura traiul. Businessul adevărat și banii se fac în afara politicii, acest lucru e valabil pentru toți oamenii serioși. Știu că se spune că unii intră săraci și ies bogați din politică, dar eu nu fac parte din categoria asta. Dar sînt un om care nu lasă să treacă pe lîngă sine lucrurile importante, așa cum este dezvoltarea țării, fără să se implice pentru a rezolva problemele care există și pentru a susține modernizarea. De aceea am intrat în politică și am făcut-o după mulți ani de succes în business”, a precizat Plahotniuc.

Prim-vicepreședintele PD a negat zvonul precum că ar fi separat de mai mulți ani de soția sa. Acesta a precizat că, deși circumstanțele i-au determinat să divorțeze de două ori, au reușit totuși să rămînă un cuplu consolidat. În prezent, soția și cei doi fii locuiesc în Elveția.

„Separat de soția mea nu am fost niciodată, nici măcar în ‎1994, cînd am divorțat și am stat opt ani divorțați, dar am continuat să fim o familie. Poate primul an după divorț a fost mai greu, dar l-am depășit cu maturitate. În 2002, am cerut-o din nou în căsătorie și ne-am căsătorit. În vara anului 2009 însă iar am divorțat, de data aceasta într-o perioadă mai complicată pentru mine, poate cea mai complicată și tensionată din viața mea, ceea ce m-a determinat să fac și anumite greșeli, care au dus la acea decizie în plan personal. Mi-am asumat și vina, dar și consecințele, însă nici măcar în 2009 nu ne-am separat, ci am continuat să fim o familie. Acum, eu și soția mea facem chiar glume pe seama asta, că la fiecare 7-8 ani noi ne căsătorim sau divorțăm”, a menționat Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?