X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1387
Preşedintele stiri: 4015

„Planeta de vis a lui Cristi” – concert de caritate (VIDEO)

18 ian. 2015,, 11:30   Societate
4670 0

Foto: fest.md

Pe 22 ianuarie, în incinta Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” va avea loc un concert de caritate intitulat „Planeta de vis a lui Cristi”.

Evenimentul are ca scop susținerea lui Cristi Furculiță, un băiat de opt anișori diagnosticat tardiv cu paralizie cerebrală infantilă, dar și a altor semeni de la Grădinița nr. 167 pentru copii cu dizabilități multiple din Chișinău. Pe banii obținuți din vînzarea biletelor vor fi procurate echipamente speciale care să le permită să se dezvolte mai ușor și să fie mai bine pregătiți pentru viață. Fiecare echipament costă o mie de dolari SUA.

În cadrul concertului, pianistul moldovean stabilit în Germania Sorin Creciun, laureat al concursurilor internaționale, va interpreta creații de Strauss, Chopin, Beethoven, Bach într-o atmosferă plină de emoții, în țara sa de baștină. Pe scenă vor mai evolua Constantin Moscovici, grupul vocal „Brio Sonores” și alții.

Concertul de caritate este organizat cu susținerea Guvernului Republicii Moldova, Biroul Relații cu Diaspora (BRD).

Începutul concertului – la ora 18.00. Biletele pot fi procurate la casa de bilete a Filarmonicii Naționale sau online pe www.iticket.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?