Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1389
Preşedintele stiri: 4015

Direcția Regională EST, prima la raport

17 ian. 2015,, 12:15   Societate
3609 0

Foto: noi.md

Toate subdiviziunile Poliției de Frontieră vor face bilanțul activităților în perioada 16-29 ianuarie. Aceștia își vor prezenta reușitele, carențele și restanțele anului trecut, dar și prioritățile pentru anul 2015. Primii care și-au făcut raportul au fost angajații Direcției Regionale EST.

Șeful Poliției de Frontieră, Dorin Purice, prezent la reuniunea de totalizare, a evocat mai multe realizări precum: sporirea gradului de securitate prin eficientizarea modului de folosire a forțelor și mijloacelor, creșterea profesionalismului efectelor ce execută misiuni de supraveghere și control, dar una dintre cele mai mari reușite ale instituției este sporirea încrederii cetățenilor față de Poliția de Frontieră și acordarea serviciilor de calitate participanților la traficul transfrontalier, dar și locuitorilor satelor din proximitatea graniței.

În cadrul întrunirii au fost trecute în revistă cele mai importante activități desfășurate atît la frontiera verde, cît și în punctele de trecere aflate în gestiunea subdiviziunii. Aproximativ pe toate segmentele supuse analizei, numărul traversărilor frontierei de către persoane și mijloace de transport, acțiunile ilegale, neautorizările – se atestă o diminuare, condiționată în cea mai mare parte de evenimentele care au avut loc în Ucraina.

Pentru anul 2015, printre prioritățile Direcției Regionale EST se regăsesc: modernizarea managementul resurselor umane, dezvoltarea infrastructurii integrate și eficiente, orientate spre îmbunătățirea performanțelor profesionale, asigurarea calității și transparenței serviciilor prestate, precum și promovarea activă a conceptului de toleranță zero față de corupție din partea personalului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?