Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4044

Elevii liceului din satul Răzeni vor beneficia de o cantină renovată

13 ian. 2015,, 17:15   Societate
5251 0

Foto: tv7.md

Peste 800 de elevi ai liceului din satul Răzeni, Ialoveni, vor beneficia de o cantină renovată. Pentru realizarea proiectului de renovare, a fost nevoie de peste un milion de lei.

Prim-ministrul în exerciţiu, Iurie Leancă, a vizitat astăzi Liceul Teoretic „Ion Pelivan” unde a asistat la inaugurarea cantinei renovate.

Acest lucru a fost posibil după vizita şefului Executivului de acum trei luni, în cadrul căreia a fost discutată problema necesităţii reconstrucţiei cantinei instituţiei. Astfel, Iurie Leancă a apelat la Asociaţia de prietenie Japonia-Moldova-Ucraina, care a venit cu o donaţie în valoare de peste 700 de mii de lei în acest scop.

În total, pentru realizarea proiectului de renovare a cantinei Liceului Teoretic „Ion Pelivan” a fost nevoie de peste un milion de lei, bani oferiţi de Asociaţia de prietenie Japonia-Moldova-Ucraina, Consiliul raional Ialoveni şi contribuţia liceului.

Primarul satului Răzeni, Ion Creţu, a anunţat că administraţia locală planifică izolarea termică a clădirii liceului, dar şi achiziţionarea unui cazan pe biomasă.

Suma nesesară pentru realizarea proiectului în cauză se cifrează la 5,2 milioane de lei, resurse financiare fiind deja identificate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?