Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Liderul PLDM: Procesul de negocieri privind formarea Coaliţiei este în derulare

12 ian. 2015,, 16:22   Politică
5949 7

Foto: tv7.md

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a avut o întrevedere la sediul partidului cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Franţei la Chişinău, Pascal Vagogne.

În cadrul întrevederii, interlocutorii au discutat despre situaţia social-politică din Moldova, securitatea regională şi globală, precum şi despre relaţiile bilaterale dintre cele două ţări.

Vlad Filat a reiterat mesajul de compasiune şi de solidaritate cu poporul francez, în legătură cu atacul terorist asupra redacţiei săptămânalului Charlie Hebdo. „Este o dramă a întregii civilizaţii care ne arată că trebuie să fim solidari la nivel internaţional", a spus Vlad Filat.

La rândul său, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Franţei în Moldova, Pascal Vagogne, a subliniat că rezultatele alegerilor parlamentare din Moldova demonstrează că majoritatea populaţiei are opţiuni europene şi şi-a exprimat încrederea că, în cel mai scurt timp, ţara va avea o guvernare pro-europeană.

Iar Vlad Filat a menţionat că procesul de negocieri pentru formarea majorităţii parlamentare este în derulare. „Avem nevoie de o majoritate parlamentară stabilă. Trebuie să consolidăm societatea şi să asigurăm o guvernare calitativă pentru ca Republica Moldova să prospere şi să se dezvolte", a menţionat preşedintele PLDM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?