Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Dodon: Invitația la Procuratură este o presiune asupra opoziției

12 ian. 2015,, 15:45   Politică
3722 2

Foto : noi.md

„Invitația de astăzi la Procuratură este o încercare de a exercita presiuni asupra opoziției parlamentare”. Astfel a comentat liderul socialiștilor, Igor Dodon, citarea și audierea sa în calitate de martor în cadrul dosarului „Antifa”, informează NOI.md.

Politicianul a declarat presei, imediat după audieri, că citația sa la Procuratură nu este întîmplătoare.

„Este stranie această abordare la începutul anului. Guvernarea nu are timp să convoace ședința Parlamentului, să examineze bugetul, dar are timp să încerce să preseze opoziția. Calific această invitație ca o încercare de presiune asupra opoziției parlamentare. Vreau să le spun oligarhilor că nu le va reuși. Este straniu că nu pot să se clarifice cu dosarele în cazurile Butmalai și Pădurea Domnească, dar cu opoziția au început să se ocupe la începutul anului”, a explicat Dodon.

Socialistul a ezitat să spună despre ce a discutat cu reprezentanții organelor de drept, dar a precizat că va prezenta mai multe detalii mîine, în cadrul unei conferințe de presă.

Precizăm că Igor Dodon a fost audiat astăzi de procurori la solicitarea avocaților lui Pavel Grigorciuk și Mihail Amerberg, în cadrul dosarului Antifa. Reprezentanții Procuraturii au respins acuzațiile politicianului, precum că asupra socialiștilor s-ar exercita presiuni politice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?