X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Moldovagaz a obţinut reducerea cheltuielilor consumatorilor din Moldova cu $4 milioane

1 ian. 2015,, 11:30   Societate
8345 6
Foto: eurasianews.md
Colectivul de 5 mii de angajaţi ai S.A. "Moldovagaz" în 2014 şi-a îndeplinit sarcina principală – furnizarea continuă a gazelor naturale tuturor consumatorilor din Moldova.

Potrivit agenţiei "Infotag", care citează mesajul de felicitare al acţionarilor, colectivului şi colegilor din alte ţări cu prilejul Anului Nou, preşedintele conducerii S.A. "Moldovagaz", Alexandr Gusev, top-managerul companiei, a menţionat, de asemenea, tranzitarea fără suspendări a gazelor naturale prin teritoriul Moldovei spre cinci state balcanice.

El a menţionat şi importanţa prelungirii contractelor pentru 2015 cu "Gazprom".

"Evident, reducerea preţurilor la produsele petroliere duce la reducerea preţurilor pentru gazele naturale în contractul nostru. Totuşi, în urma negocierilor am modificat semnificativ componentele formulei existente, care vizează puterea calorifică joasă de ardere a gazelor. Acest fapt va duce la economii pentru consumatori nu doar datorită conjuncturii pieţei produselor petroliere, dar şi deoarece în procesul de negocieri am avut parte de înţelegere din partea partenerului şi acţionarului nostru - "Gazprom", a menţionat Gusev.

Potrivit lui, asemenea economie va reduce cheltuielile consumatorilor din Moldova cu circa $4 milioane anual.

Alexandr Gusev a menţionat în mesajul de felicitare faptul că colectivul companiei "priveşte cu încredere în anul 2015".

"Doresc ca toate speranţele noastre pentru o viaţă mai bună în 2015 să se împlinească", a conchis el.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?