Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Fundaţia Orange Moldova la 5 ani de activitate ©

29 dec. 2014,, 14:45   Societate
2245 0
Foto:noi.md

Fundaţia Orange Moldova a împlinit 5 ani de activitate. Cu acest prilej, în scuarul monumentului Ştefan cel Mare şi Sfânt din centrul capitalei a fost lansată expoziţia de fotografii “Un monde en partage”. Pozele ilustrează viaţa beneficiarilor proiectelor Fundaţiei pe parcursul celor 5 ani de activitate: familii numeroase aflate în dificultate, copii cu dizabilităţi, femei fără un loc de muncă şi care au îndurat violenţa domestică, elevi cu acces limitat la educaţie, studenţi care nu dispun de toate mecanismele de informare, persoane care nu au acces la servicii medicale de calitate etc. Expoziţia este un mesaj adresat comunităţii de responsabilizare şi implicare în dezvoltarea societăţii.



Liudmila Climoc, Director General al Orange Moldova: „Fundaţia Orange activează în 15 ţări ale lumii, promovând misiunea Grupului Orange de a ajuta oamenii să comunice mai bine. În Moldova, activitatea Fundaţiei Orangevine să fortifice statutul Orange Moldova de companie social responsabilă. Vreau să le mulţumesc în primul rând clienţilor Orange pentru încrederea care ne-o acordă în fiecare zi. Datorită loialităţii lor reuşim împreună să desfăşurăm aceste proiecte frumoase şi să contribuim la dezvoltarea societăţii”.

Sergiu Postică, Preşedintele Consiliului Fundaţiei Orange Moldova:„În cei 5 ani de activitate, Fundaţia Orange a dezvoltat peste 40 de proiecte în patru mari domenii precum sănătate şi dizabilităţi, cultură, educaţie şi ajutor social populaţiei, ai căror beneficiari sunt cca 180 de mii de persoane. Prin activitatea noastră investim în dezvoltarea societăţii, astfel încât, impactul proiectelor să fie de durată”.

Andrei Uncuţa, Director al Institutului de Neurochirurgie şi Neurologie:„În 2009, Fundaţia Orange a lansat în incinta spitalului un centru de imagistică, care a fost dotat cu un tomograf performant. Instalarea acestuia a permis la mii de oameni din Moldova să aibă acces la servicii medicale de calitate”.

Angela Muşet, Director Centrul de Informaţii Universitare:„Fundaţia Orange este un partener de încredere, iar împreună am realizat mai multe proiecte în domeniul educaţiei sau ajutorului social. Datorită investiţiilor Fundaţiei, actualmente cca 40 de mii de studenţi beneficiază de internet gratuit, ca urmare a implementării proiectului Orange Cafe în universităţi”.

Petru Amihalachioaie, voluntar Orange Moldova:„Am participat în calitate de voluntar la mai multe proiecte dezvoltate de Fundaţia Orange. Sunt foarte mândru să particip la implementarea acestora, pentru că nimic în lume nu poate fi comparat cu bucuria, pe care reuşim de fiecare dată, să o aducem în sufletele copiilor”.

Expoziţia va fi deschisă până pe 11 ianuarie 2015. Mai multe detalii despre proiectele Fundaţiei puteţi afla pe www.fundatia.orange.md

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?