Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Traficul aerian și feroviar de la Moscova a fost paralizat

26 dec. 2014,, 17:30   Externe
4495 0

Foto: bbc.co.uk

Peste 150 de zboruri din și spre Rusia au fost anulate din cauza unei furtuni de zăpadă ce s-a abătut, joi, asupra Rusiei, după ce rușii s-au bucurat de o iarnă deosebit de blândă pentru această perioadă.

Conform presei ruse, mai mult de 150 de zboruri aeriene au fost amânate și circa 20 anulate pe cele trei aeroporturi din Moscova, cele mai multe de pe cel mai mare aeroport internațional din capitală, Domodedovo.

"Traficul este blocat pe toate drumurile, în timp ce temperaturile au coborât la minus 8 grade Celsius complicând înlăturarea zăpezii.

"Pentru siguranța dumneavoastră, puneți mașina în garaj (...) și atunci când mergeți pe stradă încercați să ocoliți panourile publicitare mari care riscă să se prăbușească sub greutatea zăpezii", sfătuiește filiala locală a ministerului pentru situații de urgență, citată de AFP.

"Vremea în capitala Rusiei a devenit în prezent un adevărat test pentru locuitorii săi", a constatat postul de televiziune NTV care a difuzat imagini cu autoturisme și camioane acoperite cu zăpadă blocate în mijlocul străzilor din Moscova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?