X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Sărbătorim Revelionul împreună cu BEMOL ©

24 dec. 2014,, 10:30   Societate
4428 0
Foto: noi.md

BEMOL vă invită să sărbătorim Revelionul 2015 în Piața Marii Adunări Naționale. Pe 31 decembrie, toți locuitorii și oaspeții capitalei sunt invitați să întâmpine noul an cu un spectacol de excepție, în compania unor talentați artiști naționali și internaționali. Începând cu ora 16:00, toți doritorii sunt așteptați să se bucure de atmosfera de sărbătoare: mii de decorațiuni, vin fiert, plăcinte tradiționale, bună dispoziție și multe surprize pregătite de organizatori.

Radko Stamenov, director general BEMOL: „Felicitări tuturor cu ocazia venirii noului an! Sunt foarte mândru că BEMOL este partener al acestui eveniment. Anul acesta am marcat aniversarea a 7 ani de activitate, pe parcursul cărora am oferit cea mai bună experiență celor care apreciază calitatea și performanța. Pentru că ne place să surprindem, vom continua tradiția și în 2015. În noaptea dintre ani, pentru toți doritorii de a petrece Revelionul în aer liber am pregătit un spectacol impresionant. Vă așteptăm cu drag în Piața Marii Adunări Naționale, unde vom sărbători împreună trecerea dintre ani”.

Circa 250 de artiști și instrumentiști sunt pregătiți să dea tonul muzical al Revelionului în Piața Marii Adunări Naționale. Show-ul va culmina cu un impresionant spectacol de artificii, iar după miezul nopții mai mulți DJ autohtoni vor surpinde publicul cu mixuri originale. Evenimentul dedicat Revelionului 2015 este organizat de Guvernul Republicii Moldova în parteneriat cu BEMOL, dar și alte companii din țara noastră.

În 2015, compania BEMOL va continua să fie alături de clienții săi prin produse și deservire de calitate. Pentru a asigura mai mult confort clienților săi, compania planifică extinderea rețelei de stații de alimentare cu combustibil, îmbunătățirea sistemului de control al calității produselor și diversificarea portofoliul de produse. Cei mai activi conducători auto, posesori ai cardurilor BEMOL, vor continua să se bucure de beneficiile programului de fidelitate „Răsplătit mereu”.

Bemol vă urează „La Mulți Ani!”

Despre Bemol

Compania BEMOL este proprietarul şi operatorul reţelei de staţii de alimentare cu combustibil BEMOL în Republica Moldova. Compania şi-a extins reţeaua pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Activităţile BEMOL variază de la vânzarea produselor petroliere, la gestionarea magazinelor din cadrul staţiilor BEMOL, 24 din 24 de ore. Până în prezent, compania BEMOL a creat sute de locuri permanente de muncă în Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?