X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Delegație de opt reprezentanți ai Congresului SUA a vizitat Moldova la 18 decembrie

19 dec. 2014,, 12:15   Politică
21215 14
Foto: tiras.ru
O delegație a Congresului SUA a vizitat Moldova pe 18 decembrie. Membrii delegației au călătorit din numele Comisiei judiciare a Camerei Reprezentanților din SUA. Delegația a fost condusă de președintele Comisiei judiciare a Camerei Reprezentanților Bob Goodlatte și a inclus membrii Jerrold Nadler, Jim Sensenbrenner, Sheila Jackson-Lee, Tom Marino, Steve Cohen, Blake Farenthold, și Hank Johnson.

În timpul vizitei, delegația s-a întâlnit cu lideri guvernamentali pentru a discuta problemele din domeniile securității cibernetice, traficului de persoane, precum și supremației legii.

Delegația

Reprezentantul Bob Goodlatte a fost ales pentru prima dată în Camera Reprezentantților din SUA în 1993. El reprezintă circumscripția 6 din statul Virginia. Reprezentantul Goodlatte este membru al Comisiei pentru agricultură și al Comisiei judiciare.

Reprezentantul Jim Sensenbrenner a fost ales pentru prima dată în Camera Reprezentanților din SUA în 1978. El reprezintă circumscripția 5 din statul Wisconsin. Reprezentantul Sensenbrenner este membru al Comisiei pentru știință și tehnologie precum și al Comisiei judiciare.

Reprezentantul Tom Marino a fost ales pentru prima dată în Camera Reprezentanților din SUA în 2011. El reprezintă circumscipția 10 din statul Pennsylvania. Reprezentantul Marino este membru al Comisiei pentru afaceri externe, Comisiei pentru securitate internă, precum și al Comisiei judiciare.

Reprezentantul Blake Farenthold a fost ales pentru prima dată în Camera Reprezentanților din SUA în 2011. El reprezintă circumscripția 27 din statul Texas. Reprezentantul Nadler este membru al Comisiei pentru supraveghere și reformă în guvern, al Comisiei pentru transport și infrastructură, precum și al Comisiei judiciare.

Reprezentantul Jerrold Nadler a fost ales pentru prima dată în Camera Reprezentanților din SUA în 1992. El reprezintă circumscripția 10 din statul New York. Reprezentantul Nadler este membru al Comisiei pentru transport și infrastructură precum și al Comisiei judiciare.

Reprezentantul Sheila Jackson-Lee a fost aleasă pentru prima dată în Camera Reprezentanților din SUA în 1995. Ea reprezintă circumscripția 18 din statul Texas. Reprezentantul Jackson-Lee este membră a Comisiei pentru securitate internă și a Comisiei judiciare.

Reprezentantul Steve Cohen a fost ales pentru prima dată în Camera Reprezentanților din SUA în 2007. El reprezintă circumscripția 9 din statul Tennessee. Reprezentantul Cohen este membru al Comisiei pentru securitate și cooperare în Europa, al Comisiei pentru transport și infrastructură precum și al Comisiei judiciare.

Reprezentantul Hank Johnson a fost ales pentru prima dată în Camera Reprezentanților din SUA în 2007. El reprezintă circumscripția 4 din statul Georgia. Reprezentantul Johnson este membru al Comisiei pentru servicii armate și al Comisiei judiciare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?