Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

La Comrat s-au bătut deputaţii Adunării Populare

17 dec. 2014,, 17:00   Politică
5653 2
Foto: gagauzinfo.md
Ieri, la Comrat s-au bătut deputaţii Adunării Populare a Găgăuziei (APG), socialistul Serghei Cimpoieş şi liberal-democratul Anatoli Topal.

Potrivit agenţiei "Infotag", care face referire la Gagauzinfo.md, primul despre aceasta în reţelele de socializare a scris deputatul APG Roman Tiutin, afirmînd că Topal a fost nevoit să se adreseze pentru ajutor la Secţia de traumatologie a Spitalului din Comrat.

Potrivit acestuia, certurile şi bătaia de apoi au avut loc în cabinetul preşedintelui comisiei juridice a APG, Ivan Burgudji.

"Conform informaţiei de care dispun, ei s-au certat şi apoi Cimpoieş l-a lovit pe Topal, care, căzînd, s-a lovit şi a leşinat", a spus Tiutin.

Burgudji a confirmat informația despre producerea incidentului.

"Personal am văzut cum s-a întîmplat: eu stăteam la computer. După cum am înţeles, ei vorbeau pe tonuri ridicate şi apoi Cimpoieş l-a împins pe Topal şi cel din urmă s-a lovit de nu ştiu ce. A început să-i curgă sînge din nas. Topal a refuzat să bea apă, apoi şi-a şters faţa însîngerată cu mîneca cămăşii. Apoi i-au adus haine şi el a plecat. Dar, cum mi s-a spus, la spital el s-a prezentat în haine însîngerate. El ce, special s-a schimbat? Seamănă foarte mult cu o acţiune special pregătită. Este o situaţie foarte neplăcută", a spus Burgudji.

Acesta nu este primul incident de încăierare a deputaţilor găgăuzi. Pe 3 iunie activiştii PDM, conduşi de Serghei Cernev, i-au aplicat cîteva lovituri președintelui APG, Dmitri Constantinov, şi başcanului Găgăuziei, Mihail Formuzal. Incidentul s-a întîmplat la şedinţa legislativului local.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?