X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

„Moldova Yesterday” – umor și voie bună

16 dec. 2014,, 18:15   Societate
8155 0

Foto: allfun.md

„Moldova Yesterday” este un show umoristic, care reprezintă un fel de rebranding al show-ului „Yesterday Live” din Rusia, cu note moldovenești.

„Moldova Yesterday este produsul unei echipe formate din persoane creative, care provin din sfere diferite ale muncii. Avem în echipă jurnaliști, lingviști, juriști și diplomați”, a declarat pentru NOI.md producătorul show-lui, Dumitru Buimistru.

Potrivit acestuia, ei sînt „primii și unicii în țară” care fac un show în stil infotainment. În număr de 9 persoane, aceștia scriu și regizează anumite situații din viață, cu accente hazlii.

Pînă în prezent au fost publicate 6 episoade, toate acestea formînd sezonul I, pe canalul de youtube „Moldova Yesterday”.

Ieri a apărut primul episod din sezonul II, unde aceștia satirizează la tema „Integritatea Moldovei”, iar pînă de Revelion promit lansări noi. Filmulețele apar o dată în săptămînă.

„Privim cu umor asupra problemelor de la noi din țară și le propunem concetățenilor noștri, dar și oamenilor din alte țări, să se privească pe sine cu optimism”, a subliniat Dumitru Buimistru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?