Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4044

Comisia Europeană va oferi sprijin pentru continuarea integrării europene a Moldovei

12 dec. 2014,, 11:45   Politică
3057 1

Foto: dailymail.co.uk

Comisia Europeană va oferi asistență Republicii Moldova pentru a-și continua drumul spre Europa, informează NOI.md. Această intenție a fost discutată în cadrul întrevederilor pe care viceministrul de externe Iulian Groza le-a avut la Bruxelles cu mai mulţi reprezentanţi ai Comisiei Europene.

Potrivit unui comunicat emis de MAEIE, Groza s-a întîlnit cu Diane Schmitt, şefa cabinetului comisarului european pentru migraţie, afaceri interne şi cetăţenie, Matthias Ruete, director general pentru Afaceri Interne, Paraskevi Michou, director general a.i. al Direcţiei generale pentru justiţie, Renate Nikolay, şefa cabinetului comisarului european pentru justiţie, consumatori şi egalitate de gen, şi Myria Vassiliadou, coordonator al UE pentru politicile antitrafic de fiinţe umane. În cadrul discuțiilor, oficialii europeni au salutat rezultatele alegerilor parlamentare din Republica Moldova, exprimînd disponibilitatea de a acorda sprijin pentru continuarea parcursului european al Republicii Moldova, în special, pentru continuarea reformei în domeniul justiţiei și afacerilor interne.

De asemenea, oficialul moldovean a participat la dezbaterile organizate de Centrul pentru Studii Politice Europene de la Bruxelles și Fundația „Konrad Adenauer” sub genericul "Viitorul relațiilor Uniunii Europene cu Moldova, Georgia și Ucraina".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?