X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Noi detalii privind moartea deputatului Ion Butmalai. Ce spun procurorii

10 dec. 2014,, 11:37   Societate
21163 5

Foto: moldnews.md

Noi detalii privind moartea deputatului PLDM Ion Butmalai, care a fost găsit mort în propriul garaj din oraşul Cahul. Potrivit procurorului raionului Cahul, Leonid Turculeţ, în garajul acestuia au fost depistate două tuburi de cartuşe.

Victima avea o singură plagă în regiunea toracică. Alte leziuni corporale, inclusiv specifice unei autoapărări, nu au fost depistate. Conţinutul biletului de adio urmează să fie cercetat minuţios de oamenii legii. Poliţiştii au mai multe versiuni privind decesul lui Butmalai, printre care suicidul sau omorul.

"La faţa locului au fost depistate 2 tuburi de cartuşe şi un pistol, deţinut legal de către Butmalai Ion. De asemenea, în domiciliu a fost depistată o scrisoare de adio, scrisă de mînă, confirmarea autenticităţii căreia urmează a fi supusă verificărilor suplimentare", a declarat procurorul.

Oamenii legii nu au un bănuit sau persoană recunoscută oficial în această calitate procesuală.

Menţionăm că anchetatorii iau în calcul versiunea suicidului după ce au găsit unbilet de adio din partea victimei. Potrivit poliţiei, în mesajul lăsat, Ion Butmalai a cerut să nu fie judecat pentru gestul făcut şi a scris că-şi iubeşte familia.

Publika.md aminteşte că deputatul PLDM Ion Butmalai a fost găsit împuşcat mortal în piept. Tragicul incident a avut loc în curtea casei parlamentarului din oraşul Cahul. Una dintre versiuni ar fi suicidul.

Ion Butmalai avea 50 de ani. A fost deputat din 2009. La scrutinul parlamentar din acest an, el nu s-a regăsit pe lista candidaţilor PLDM. În ultima vreme, relaţiile dintre Butmalai şi colegii de formaţiune s-au răcit. Asta după ce regretatul deputat a lansat mai multe afirmaţii în nume propriu, care, pe alocuri, erau diferite de cele ale partidului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?