Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Cu ce gînduri a venit la vot președintele Timofti

30 noi. 2014,, 09:35   Politică
2580 2
Foto : ziuaveche.ro
“Am votat pentru binele poporului, pentru ca să trăim în liniște și pace”. Astfel le-a răspuns jurnaliștilor șeful statului, Nicolae Timofti, la ieșirea din secția de vot. Președintele și-a exprimat dreptul la vot dis-de-dimineață, împreună cu prima doamnă a Republicii Moldova, Margareta Timofti, informează NOI.md.

Președintele a ținut să precizeze că nu a lipsit niciodată de la vot, din momentul în care a obținut acest drept.

„M-am gîndit la Dumnezeu să ne lumineze pe toți, ca noi să votăm acele forțe care ne vor conduce pe calea cea corectă. Am votat pentru binele poporului, să trăim în liniște, pace, să ne realizăm gîndurile frumoase despre care am vorbit în campanie, și sînt sigur că vom reuși , dacă vom fi uniți”, a spus TImofti.

Președintele a lansat și un apel la adresa cetățenilor care nu intenționează să vină la vot. „Îi chem pe toți să vină obligatoriu să voteze , fiindcă prin votul lor, vor fi sigur că își hotărăsc soarta și nu vor lăsa ca pentru ei să hotărască alții”, a menționat șeful statului.

În ceea ce privește așteptările vizavi de viitorul Legislativ, Timofti și-a exprimat speranța că deputații vor adopta legi mai bune și în interesul cetățenilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?