X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Susținătorii lui Renato Usatîi: Totul a fost bine regizat

28 noi. 2014,, 11:12   Politică
10041 15
Foto : inprofuzime.md
Avocații lui Renato Usatîi susțin că acțiunile de ieri ale Curții de Apel Chișinău, precum și ale Comisiei Electorale Centrale au fost bine regizate, la comandă politică. Declarația a fost făcută de avocații liderului partidului „Patria” în cadrul unei conferințe de presă, convocată astăzi, după ce Renato Usatîi a părăsit Republica Moldova, informează NOI.md.

Potrivit reprezentanților partidului, decizia de ieri va fi contestată astăzi la Curtea Supremă de Justiție, dar există șanse slabe că vor obține cîștig de cauză.

„Aceste acțiuni sînt bine regizate, este prea puțin posibil să avem cîștig de cauză în situația dată. Mai există oameni cinstiți la Curtea Supremă de Justiție și asta este unica situație în care poate putem avea succes. Tindem să credem că mai există justiție în Republica Moldova”, a spus avocatul lui Usatîi.

Ex-deputatul comunist Alexandr Petkov, care a candidat la alegeri pe lista partidului „Patria”, a anunțat că va sesiza Procuratura Generală pe marginea încălcărilor admise de instituțiile statului în procesul examinării acestui dosar.

Totodată, susținătorii lui Usatîi au negat că acesta ar fi îndemnat oamenii să participe la provocări și să iasă în stradă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?