Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Intrigă: Își cere oare scuze Gorbunțov de la Usatîi... (VIDEO)

24 noi. 2014,, 18:15   Politică
6941 5
Foto: noi.md
„Nu sînt tocmai mulțumit de modul în care Gorbunțov și-a cerut scuze de la mine pentru recenta calomnie de la posturile românești de televiziune Antena 1 și Antena 3 . Mai mult, nu accept scuzele în asemenea formă. Vom continua să ne clarificăm în instanța de judecată nu doar în privința lui, dar și a celor două posturi de televiziune care au difuzat materiale calomnioase”, a declarat liderul Partidului „Patria”, Renato Usatîi, în cadrul unei conferințe de presă, informează NOI.md.

Politicianul a prezentat jurnaliștilor un material video în care cunoscutul în trecut bancher rus și moldovean cu reputație scandaloasă Gherman Gorbunțov se plînge destul de confuz că din cauza relațiilor tensionate cu politicianul Renato Usatîi a făcut destule declarații ofensatoare la adresa acestuia. Din imaginile video nu este tocmai clar dacă Gorbunțov își cere scuze față de Usatîi sau înaintează condiții în care ar fi dispus să facă acest lucru. Una din condițiile înaintate lui Usatîi este testul la poligraf (detectorul de minciuni – nota red.) .

„Sînt dispus să trec orice proceduri necesare, dar nu la dorința lui Gorbunțov. I-aș sugera să spună cu cine din oligarhii politicieni moldoveni a discutat cu cîteva săptămîni înainte de scandalosul interviu și cine i-a promis să claseze toate dosarele penale din Moldova intentate bancherului fugar. A fost o mișcare bună: interviul lui Gorbunțov urma să lovească concomitent în Johannes în ajunul alegerilor prezidențiale din România și în Usatîi. Care a fost rezultatul în țara vecină deja se știe, cu ce se va încheia la noi o va arăta timpul”, a menționat Renato Usatîi.

Liderul Partidului „Patria” a comunicat că după apariția interviului lui Gorbunțov la posturile de televiziune romînești, care ulterior a fost preluat de toată mass-media moldovenească, în care fostul bancher afirmă că asasinarea lui a fost comandată de Usatîi, politicianul s-a adresat la unul din cele mai solide birouri de avocați cu sediul în Londra. După ce a examinat cazul, biroul de avocați l-a anunțat pe Usatîi că este dispus să-i apere interesele în instanța de judecată engleză, precizînd că cheltuielile de judecată vor depăși un milion de lire sterline și această sumă, inclusiv serviciile avocaților, va fi achitată de partea recunoscută vinovată. Iar avocații sînt siguri că Usatîi va avea cîștig de cauză. „Le-am spus avocaților mei din Londra că nu sînt satisfăcut de scuzele lui Gorbunțov și cer o declarație concretă din partea lui. Intenționez, de asemenea, să acționez în judecată posturile românești de televiziune. În scurt timp vă promit o conferință de presă de amploare cu participarea reprezentanților biroului de avocați englez”, a conchis Usatîi.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?