Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4024

„Ravnopravie” al lui Valeri Klimenko a părăsit cursa electorală

22 noi. 2014,, 13:15   Politică
6451 1
Foto: vesti.md
Mişcarea social-politică „Ravnopravie”, în frunte cu Valeri Klimenko, a declarat ieşirea din campania electorală pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014, relatează NOI.md. Comisia Electorală Centrală a luat în cadrul şedinţei de sîmbătă act de această declaraţie a concurentului electoral, excluzîndu-l din lista participanţilor la alegeri şi modificînd mărimea buletinului de vot, al cărui lungime va fi cu 20 de mm mai mică decît în varianta aprobată anterior.

Drept urmare, în campania electorală pentru alegerile parlamentare au rămas 25 de concurenţi electorali, inclusiv 20 de partide, un bloc electoral şi 4 candidaţi independenţi.

Valeri Klimenko a declarat că Mişcarea „Ravnopravie” iese din cursa electorală deoarece actualul rating al acesteia este mic şi formaţiunea politică nu are şanse să îl sporească în ultima săptămînă astfel ca să depăşească pragul electoral. Valeri Klimenko a spus că adepţii Mişcării „Ravnopravie” vor decide singuri pentru cine să voteze şi conducerea Mişcării nu-i va îndemna să susţină un partid anumit.

„Ravnopravie” urma să figureze în buletinul de vot sub numărul 19.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?