X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4038

Începe febra sărbătorilor de iarnă! În vitrinele magazinelor au apărut brazi artificiali, obiecte decorative şi ghirlande

17 noi. 2014,, 10:15   Societate
3733 0
Foto: mama.md
Sărbătorile de iarnă sînt tot mai aproape. În vitrinele magazinelor au apărut deja obiecte decorative şi ghirlande pentru pomul de Crăciun. Unii comercianții spun că vor expune mai mulți brazi de înălțime medie, dar și jucării pentru copii, deoarece au fost la mare căutare în sezonul precedent.

Într-un centru comercial din Capitală, primele 5.000 de jucării pentru pomul de Crăciun au fost expuse acum o săptămînă. Iar în ajunul sărbătorilor cumpărătorii vor beneficia de reduceri de pînă la 35 la sută.

''Brazi, nu înalți, anume acei de 1,50 metri erau foarte solicitați, de asemenea și săniuțele. Anul aceasta vrem să punem accent pe jucăriile pentru copii'', spune Sergiu Gnatiuc managerul unui supermarket.

În acest sezon, unii comercianți vor expune cu 40 % mai multe accesorii pentru pomul de Crăciun. Cele mai solicitate sînt ghirlandele electrice, care în funcție de lungime costă între 32 de lei și 165 de lei. De asemenea, mulți sînt atrași de globurile mari, impregnate cu luciu. Prețul unui set este de 50 de lei.

Comercianții au scos în vînzare și brazi artificiali, care costă între 75 și 1000 de lei. Specialiștii ne recomandă să-i împodobim cu jucării roșii și argintii.

''Globurile pot fi mai mari și mai mici. Mari de obicei le punem la baza brăduțului. Putem agăța și cîte o fundiță roșie, pentru un aspect mai interesant'', a spus Ştefana Tofilat managerul unui supermarket.

Pentru un pom de Crăciun, dar și jucării decorative, unii cumpărători sînt dispuși să scoată din buzunare pînă la 1.500 de lei:

''Cel mai mult sînt interesată de aceste ghirlande din conuri de pin. Aceste globuri colorate îmi plac mult. Sînt micuţe, dar drăguțe''.

''Mă interesează mai mult globulețele, nu prea colorate. Bunăoară acestea, e o combinație plăcută și nu costă scump''.

Un set de globuri și jucării decorative costă între 10 și 50 de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?