X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4027

PCRM: Bîta folosită de cei de la guvernare ne aduce doar avantaje

12 noi. 2014,, 12:40   Politică
4277 3
Foto: ziarulnational.md
Reprezentanții Partidului Comuniștilor s-au plîns de faptul că partidele de la guvernare zădărnicesc întrunirile lor cu alegătorii. Aceștia au declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că managerii diferitor instituții de stat interzic votanților să participe la întîlnirile electorale ale PCRM, notează NOI.md.

Totodată, comuniștii au menționat că reflectarea campaniei electorale de către unele instituții de presă are loc cu încălcări.

„Partidele de la guvernare nu se limitează doar la dezinformarea prin intermediul mass-mediei, acestea intervin obraznic în cadrul întrevederilor electorale. Stafful nostru declară că își va desfășura activitatea în mod planificat. În pofida multiplelor piedici puse de guvernare, spre dezamăgirea acestora, bîta folosită de ei aduce avantaj poziției noastre. PCRM îndeamnă cetățenii să nu se lase manipulați și intimidați de clica de la guvernare”, a precizat deputata comunistă Violeta Ivanov.

Potrivit deputatului Sergiu Stati, PCRM a refuzat să participe la dezbaterile electorale, din considerentul că televiziunile monopolizate reflectă nesemnificativ și inechitabil activitatea formațiunii.

„Televiziunile monopolizate de PLDM și PD au făcut tot posibilul ca noi să apărem puțin în toate posturile de televiziune, să nu avem posibilitatea să ne expunem pozițiile. De aceea am renunțat la această situație – de a fi puși în niște condiții absolut inechitabile. Am purces pe calea unui dialog direct cu alegătorii”, a menționat Stati.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?