Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Reidman: Guvernarea se teme să discute politica bugetar-fiscală

5 noi. 2014,, 13:00   Politică
7019 1
Foto: noi.md
Coaliţia pentru Guvernare Pro-Europeană (CGPE) se teme chiar şi să discute Concepţia politicii bugetar-fiscale (PBF) pentru 2015, deoarece acest fapt va monta împotriva sa nu doar clasa medie, dar şi pe marii antreprenori, consideră deputatul din partea Partidului Comuniştilor, Oleg Reidman.

Solicitat de "Infotag", deputatul a spus că "comuniştii au înregistrat un proiect de lege ce prevede adoptarea PBF nu mai tîrziu de sfîrşitul sesiunii primăvară-vară a Parlamentului, însă guvernarea pur şi simplu l-a respins".

"CGPE conştientizează că va trebui să scoată din mînecă toţi aşii. Este un act de sinucidere pentru actuala guvernare, deoarece mulţi antreprenori se vor opune prevederilor pregătite de CGPE, şi asta o înţeleg toţi", a spus Reidman.

Potrivit lui, "sînt luate toate măsurile pentru aprobarea bugetului de stat pentru 2015 în februarie-martie".

"Oamenii trebuie să se pregătească pentru posibile modificări ale principalelor legi financiare. Este inadmisibil de a adoptat totul în grabă. Am văzut ce urmări pot fi, cînd multe prevederi ale legii erau declarate neconstituţionale", a spus deputatul.

Preşedintele Partidului "Acţiunea Democratică", Mihai Godea, de asemenea, este convins că tergiversarea adoptării PBF şi a bugetului de stat doar agravează situaţia din ţară.

"CPEG încearcă să menţină autorităţile locale în roluri de cerşetori. Banii, în final, vor fi repartizaţi în baza apartenenţei politice. Ceea ce se întîmplă astăzi nu poate fi calificat altfel decît samavolnicie ", consideră el.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?