Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Cele mai avansate telefoane Sony - Xperia - prezentate la Orange Music White Night (FOTO,VIDEO) ©

4 noi. 2014,, 12:36   Societate
4425 0

Spectacol extraordinar, muzică de calitate şi gadgeturi performante. Toate s-au regăsit la cea de-a a şaptea ediţie a celui mai tare eveniment al muzicii trance - Orange Music White Night.

Surpriza serii au fost dispozitivele Sony Xperia Z3, alături de care miile de amatori de gadgeturi performante au descoperit noi experienţe de comunicare în zona Expo a evenimentului.

Eugen Tănase, Manager Dispozitive Mobile Orange Moldova: „Sony Xperia Z3 este smartphonul care îmbină durabilitatea cu frumuseţea. Are o carcasă din aluminiu, subţire şi o camera performantă. Datorită impermeabilităţii telefonul este rezistent în apă, astfel utilizatorii pot face filmuleţe şi poze subacvatice. Sony Xperia Z3 vine acompaniat de varianta mini a telefonului, se numeste Sony Xperia Z3 Compact, inclusiv şi o tableta şi un accesoriu”.

Jakub Uznanski, Manger Vânzări Sony Polonia: „Sunt fericit că parteneriatul cu Orange a permis astăzi aici prezentarea celor mai avansate telefoane marca Sony. Cu siguranţă nu se putea o combinaţie mai reuşită între muzică de calitate şi aceste deviceuri. Gadgeturile vor putea fi procurate doar în magazinele Orange ”

Cel mai norocos tânăr venit la Orange Music White Night a câştigat un smartphone, în cadrul unei tombole, organizate de companie.

Alexandru Denisov, câştigător: „Sunt foarte fericit că am câştigat acest telefon. Mulţumesc mult Orange pentru această surpriză”.

Pe tot parcursul serii, mii de tineri au colorat noaptea în alb pe ritmurile muzicii electronice. Invitaţi de onoare au fost renumiţii Ben Gold, Aruna şi Juventa, care i-au ţinut pe val pe petrecăreţi până după miezul nopţii.

Ludmila Nistorică, Director Marketing si Comunicare, Orange Moldova: „Suntem mândri că am reuşit să realizăm un show senzaţional. Ca de fiecare dată, pe parcursul celor şapte ediţii la Orange Music White Night am adus la Chişinău artişti profesionişti, care surprind prin calităţile lor. Noi suntem convinşi că abonaţii noştri merită să se bucure de conţinut muzical de calitate, dar şi de inovaţii”.

Recunoscuţi deja în lumea muzicii electronice, uimitorii artişti au dat un nou suflu spectacolului muzical, pe scena de la Chişinău. Showul impresionant a fost a apreciat de tinerii veniţi la eveniment.

Ana Manole: „Sunt un fan al muzicii electronice şi vin cu mare drag la spectacolul DJ-ilor de fiecare dată. Ediţia acesta chiar este una superbă”.

Igor Stamati: „Am venit însoţit de prieteni ca să ne bucurăm de prestaţiilor celor mai tari DJ, la cea cea mai tare petrecere. Bravo organizatorilor pentru acest show impresionant”.

Cea de-a şaptea ediţie a evenimentului, încheie sezonul Music White Night din acest an, susţinut de primul operator de telefonie mobilă şi internet din ţara noastră. Printre DJ care anterior au adus nopţile albe la Chişinău au fost Leon Bolier, Above& Beyond, David Guetta, Andrew Rayel şi alţii.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?