Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Afiş cultural pentru 4 noiembrie

4 noi. 2014,, 10:00   Societate
2196 0
Foto: patria.md
Expoziţii

În perioada 30 octombrie – 30 noiembrie, la Muzeul Naţional de Artă al Moldovei se desfăşoară expoziţia picturilor din secolele XIX-XX „Călătorie în timp”. La expoziţie sînt prezentate 30 de picturi şi 28 de lucrări grafice. Preţul unui bilet pentru elevi, studenţi şi pensionari constituie 2 lei, pentru adulţi – 10 lei.

În perioada 4-7 noiembrie, la CIE „Moldexpo” are loc Expoziţia Internaţională Specializată „Shops & Restaurants”, ediţia a VIII-a, ce are ca obiectiv dezvoltarea businessului, menţinerea relaţiilor de parteneriat şi a dialogului profesionist pe piaţa de desfacere a produselor alimentare.

Între 31 octombrie şi 30 noiembrie, la Galeria de Artă „M-ART” se desfăşoară o expoziţie a pictorului moldovean, preşedintelui Asociaţiei Pictorilor Ruşi, Serghei Sulin. Galeria a fost deschisă pe lîngă Biblioteca Municipală „M. Lomonosov”.

Pînă la 15 noiembrie amatorii de artă vor putea să se familiarizeze cu expoziţia de picturi a artistei Vlada Radovanova, cu genericul „Vlada-Art picturi confortabile”, deschisă în incinta Centrului Cultural „Itzik Manger”, strada Diordiţa. Totodată, picturile sînt expuse pentru vînzare.

În perioada 17 octombrie – 4 noiembrie, la Galeria de Artă a Ambasadei Ungariei, se desfăşoară un vernisaj de tablouri semnate de pictoriţa Anastasia Sidorenco, în vîrstă de 22 de ani. Intrarea la expoziție este liberă de luni pînă vineri, de la 11.00 pînă la 12.00.

Iubitorii de artă vor putea vizita la Muzeul Naţional de Artă expoziţia de picturi a renumitului sculptor belgian şi francez Idel Ianchelevici, care va rămîne deschisă pînă la 15 noiembrie.

Acţiuni

Pînă la 7 noiembrie, în Moldova se va desfăşura acţiunea caritabilă „Să le facem o bucurie copiilor din orfelinate!” Cu această ocazie va putea fi organizată o sărbătoare veselă – festivalul de binefacere pentru copiii de la internate. În acest scop este necesar să se colecteze 50 de mii de lei. Banii pot fi transferaţi pe conturile Organizaţiei Obşteşti „Vatra”.

Cinema

Reţeaua de cinematografe „Patria” propune spre atenţia cinefililor difuzarea comediei ruse „Amar.2”, cu Serghei Svetlakov în rolul principal, a thrillerului „Înainte să adorm” („Before I go to sleep”) cu Nicole Kidman, precum şi a peliculei „Furia: Eroi anonimi” cu Brad Pitt. Amatorii formatului 3D vor avea posibilitatea să se familiarizeze cu uimitoarea poveste a transformării unui robot experimental, binevoitor, într-o maşină invincibilă de luptă, în desenul animat „Cei 6 supereroi”. Preţul biletelor variază între 20 şi 100 de lei .


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?