X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1387
Preşedintele stiri: 4015

Roșca explică de ce a ales culoarea kaki (video)

28 oct. 2014,, 16:40   Politică
6021 7
Foto: noi.md
Culoarea kaki, aleasă de Partidului Popular Creștin Democrat în actuala campanie electorală, nu a fost selectată la întîmplare, ci are un mesaj bine conturat. Explicația a fost oferită de liderul PPCD, Iurie Roșca, care a precizat în cadrul unei emisiuni televizate, că deși este o culoare scandaloasă, kaki simbolizează demnitate, curaj și disciplină, notează NOI.md.

Potrivit politicianului, culoarea PPCD are legătură directă cu mesajul promovat de formațiune în aceste alegeri și se referă la consolidarea supremației legii.

„Prima sarcină a fost să contrastăm cu ceilalți. Atunci cînd merg în studio și reprezentanții altor partide sînt îmbrăcați la patru ace, Roșca vine puțin agresiv, fără cravată și îmbrăcat în haine de culoare kaki. Ce semnifică această culoare? Pentru mine onoare, bărbăție, demnitare, disciplină, regim autoritar. De ce nu? Eu am afirmat și afirm că Republica Moldova are nevoie de o mînă de fier. Noi fără asta nu vom ieși din acest cerc vicios al plutocraților, al hoților. Acest cerc vicios trebuie distrus”, a explicat Iurie Roșca.

Precizăm că membrii PPCD au fost îmbrăcați în costume de culoare kaki la evenimentul de lansare în campania electorală. Totodată, Iurie Roșca apare la toate emisiunile televizate în acest costum.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?