X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Condamnat pe viață, pentru omorîrea unui grănicer transnistrean

8 oct. 2014,, 11:30   Societate
4654 0
Foto: glasul.md
Un locuitor al satului Pîrîta din raionul Dubăsari a fost condamnat la detenție pe viață pentru o serie de omoruri și alte crime, au comunicat pentru NOI.md surse din cadrul Procuraturii Generale.

Potrivit procurorilor, pe 5 septembrie 2011, un locuitor al satului Pîrîta, în vîrstă de 50 de ani, a traversat ilegal frontiera moldo-ucraineană în regiunea transnistreană. Fiind depistat de grănicerii din regiune lîngă satul Dubovo, acesta a tras cîteva focuri dintr-un pistol tip „Tokarev” în direcţia lor. În rezultat, unul dintre grăniceri a decedat pe loc, iar altul a fost grav rănit.

Bărbatul a fost anunţat în căutare și în scurt timp a fost reţinut în sudul republicii de autorităţile moldoveneşti. Procurorii menţionează că inculpatul a mai fost condamnat pentru comiterea unui omor săvîrşit în Chișinău la 25 de ani de detenţie, însă verdictul a fost pronunţat în lipsa acestuia, pe motiv că se ascundea de organele de drept. Pentru toate crimele comise bărbatul a fost condamnat la detenție pe viață.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?