Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Politicienii nu au putut împărți un covor de luptă în Vulcănești

7 oct. 2014,, 17:45   Politică
4457 1
Фото: gagauzinfo.md
Politicienii nu au putut împărți un tatami în Vulcănești, relatează NOI.md cu referire la Gagauzinfo.md

Reprezentanții locali ai Partidului Democrat au sechestrat covorul de luptă dăruit orașului Vulcănești, sub pretextul că „acesta a fost oferit cadou nu orașului, ci personal activiștilor formațiunii Gheorghe Copușciulu și Serghei Cernev”.

Informația a fost confirmată de primarul localității, Fiodor Terzi, care a spus că tatamiul a fost dăruit „nu orașului, ci activiștilor, pentru rezultate bune la alegerile legislative”.

„Noi credeam că acest cadou a fost făcut orașului și după ce ne-am consultat cu Dmitri Constantinov, care a înmînat covorul, am decis să transmitem o parte din el școlii sportive din satul Cișmichioi, pentru ca și acolo să funcționeze o secție de lupte. Însă ei au venit și au luat acest covor”, a relatat primarul.

„Au cerut să restituim cadourile și în această situație le-am spus ca tovarășii Cernev și Copușciulu să și le i-a acasă. Aceștia așa și au făcut”, a precizat Terzi.

Președintele Adunării Populare a Găgăuziei, Dmitri Constantinov, a menționat că va dărui orașului Vulcănești un alt tatami, dacă va fi necesar.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?