Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Andrievschi: Liniștea de pe terenul politic este o acalmie dinaintea furtunii

7 oct. 2014,, 11:45   Politică
4405 6
Foto: tribuna.md
„Liniștea care s-a instaurat pe terenul politic este o acalmie dinaintea furtunii. Ne așteaptă multe lucruri interesante, posibil fără materiale compromițătoare și dezvăluiri de răsunet, însă bătălia politică abia urmează”, a declarat pentru NOI.md analistul politic Vitalie Andrievschi.

În opinia politologului, „liniștea care s-a instaurat la începutul campaniei electorale se explică printr-un șir de factori obiectivi. S-a creat o anumită stabilitate în relațiile dintre PDM și PLDM. Partidul Comuniștilor a pierdut cîțiva membri. Mișcarea Populară „Antimafie” a prezentat toate materialele compromițătoare pe care le deținea. A devenit mai „plictisit” în promisiuni Renato Usatîi. Deja este evident că Rusia mizează pe Dodon, iar aderarea lui Neguța la socialiști doar confirmă acest lucru”, a menționat Andrievschi.

Analistul politic consideră că acum lupta s-a mutat în sate, unde politicienii au mai multe întîlniri. „Toți își păstrează forțele și pregătesc argumente pentru dezbaterile electorale televizate. Posturile de televiziune sînt controlate și acum e greu să apari acolo, dar odată cu începerea dezbaterilor se va deschide sezonul bătăliilor. E nevoie de puțină răbdare: cel mai interesant abia urmează”, a conchis Andrievschi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?