X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

De Hramul Orașului, la Chișinău va evolua o vedetă mondială

6 oct. 2014,, 14:45   Societate
6329 0
Foto: allfun.md
De Hramul Chișinăului, pe 14 octombrie, în capitală vor fi organizate mai multe evenimente, inclusiv un concert cu participarea unei vedete de talie mondială. Informația a fost comunicată de șeful Direcției relații publice, Vadim Brînzaniuc, în cadrul ședinței primăriei municipiului.

„Tradițional, sărbătoarea va demara cu depuneri de flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfînt din centrul capitalei, după care la Catedrala Mitropolitană va fi oficiată o liturghie dedicată acestei sărbători.

Startul oficial al sărbătorii va fi dat la ora 11.00 în scuarul Catedralei. Tot acolo, primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, va rosti un discurs și va întîmpina delegațiile oficiale. De asemenea, va fi lansat discul «Orașul meu drag, Chișinău»”, a comunicat Brînzaniuc.

Tradițional, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt preturile vor organiza iarmaroace și diferite manifestații culturale, iar seara, în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc un concert. În scenă vor urca interpreți din Moldova și de peste hotare, inclusiv Horia Brenciu (România) și vedeta mondială Thomas Anders (Germania), fostul solist al formației ”Modern Talking”.

Sărbătoarea va culmina cu focuri de artificii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?