Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4032

Doar 670 de blocuri din capitală și-au achitat integral datoriile la energia termică

6 oct. 2014,, 12:55   Societate
2544 0
Foto: online12.ru
Primăria capitalei este pregătită din punct de vedere tehnic pentru noul sezon de încălzire. Acest fapt l-a declarat astăzi viceprimarul capitalei, Vladimir Coteţ, în cadrul unei ședințe operative. Potrivit lui, condiţiile climaterice favorabile şi datoriile pentru serviciile prestate în sezonul trecut, deocamdată nu le permit tuturor obiectelor din sfera socială şi locativă să fie conectate la căldură.

Pînă în prezent „Termocom” a eliberat doar două autorizaţii pentru conectarea blocurilor. Toţi ceilalţi nu au autorizaţii din cauza datoriilor”, a menționat el.

Coteţ a comunicat că în primul rînd la căldură vor fi conectate blocurile ce nu au datorii.

În acelaşi timp, şeful Direcţiei generale locativ-comunale şi amenajare, Petru Gontea, a menţionat că fondul locativ este pregătit să primească căldură, însă doar 670 de blocuri aflate la balanţa Primăriei și-au achitat integral datoriile la energia termică.

Totodată, în prezent încă 36 de consumatori rămîn debranşaţi de la serviciul de apă caldă din cauza unor lucrări de reparaţie a apeductului. Livrarea apei calde în aceste blocuri va fi reluată săptămîna curentă.

În total la balanţa Primăriei se află 1600 de blocuri de locuit.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?