Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Directoarea Secret Service a demisionat după scandalurile de la Casa Albă privind securitatea

2 oct. 2014,, 22:00   Externe
3352 0
Foto:puterea.ro
Directoarea Secret Service, serviciul de elită însărcinat cu protecţia preşedintelui Statelor Unite, a demisionat miercuri, în urma scandalurilor legate de securitatea la Casa Albă. Julia Pierson conducea de 30 de ani Serviciul de pază şi protecţie.

Julia Pierson a luat această decizie după scandalurile legate de securitatea la Casa Albă şi recenta pătrundere a unei persoane străine, a precizat secretarul pentru Securitate Internă, Jeh Johnson, relatează AFP.

Directoarea Secret Service a recunoscut marţi că existe nişte breşe "inacceptabile" în cadrul serviciului prezidenţial de pază şi protecţie.

"Astăzi (miercuri), Julia Pierson, directoarea Secret Service, şi-a prezentat demisia şi am acceptat-o", a afirmat secretarul american pentru Securitate Internă, Jeh Johnson. El a ţinut să salute cei 30 de ani pe care Julia Pierson i-a dedicat serviciului prezidenţial de pază şi protecţie.

În 19 septembrie, un bărbat a sărit gardul Casei Albe şi a reuşit să intre în edificiu fără să fie reţinut de Secret Service.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?