X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1430
Preşedintele stiri: 4021

Agenţia pentru Turism a prezentat un clip publicitar complet despre Moldova

28 sep. 2014,, 17:00   Societate
4945 0
Foto: nbm.md
Agenţia pentru Turism pentru prima dată a prezentat un clip publicitar de şase minute despre Republica Moldova. Prezentaţia a avut loc astăzi, în cadrul celebrării a celei de-a 55-a aniversări a turismului moldovenesc.

Clipul este însoţit de muzica naistului Constantin Moscovici şi conţine fragmente din diferite domenii ale turismului autohton, inclusiv din turismul cultural, rural, culinar, vinicol şi cel urban.

Directorul Agenţiei de Turism Nicolai Platon a declarat că astăzi unul dintre principalele obstacole pentru atragerea turiştilor în ţara noastră este insuficienţa de informare şi promovare a Republicii Moldova ca destinaţie turistică, şi a exprimat speranţa că clipul publicitar va deveni o carte de vizită a ţării în străinătate.

"Acest film va fi prezentat la toate misiunile diplomatice în străinătate, va fi inclus în ghidul turistic al Republicii Moldova şi arătat la toate expoziţiile turistice. În plus, deja este aproape semnat un contract cu „Euronews”, unde va fi difuzat de la 1 noiembrie», - a spus el.

Clipul a fost produs de către Agenţia pentru turism, în parteneriat cu sectorul privat şi USAID.

Costul acestuia, inclusiv clipul scurt prezentat anterior, constituie 148 mii de lei.

Vă reamintim că în luna august, Agenţia pentru Turism a prezentat un video clip turistic despre Moldova, cu durata de 50 de secunde.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?