X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Bogdan Țîrdea aderă la un partid politic

26 sep. 2014,, 14:35   Politică
5779 7
Foto: noi.md
Analistul politic Bogdan Țîrdea a anunțat astăzi că aderă la Partidul Socialiștilor din Moldova. Potrivit lui Țîrdea, PSRM este unicul partid de opoziție care luptă deschis cu grupările oligarhice și are potențial pentru soluționarea problemelor țării, notează NOI.md.

Politologul și-a explicat decizia prin faptul că doar la nivelul analizei politice, lupta împotriva sistemului actual nu are efectul scontat. În opinia lui Țîrdea, Partidul Socialiștilor deține instrumente reale de luptă împotriva oligarhilor și are și cel mai solid program anticriză.

„Am considerat că a sosit timpul să ader la un partid politic. Este vorba de PSRM, condus de Igor Dodon. Este unicul partid de opoziție reală, care nu este controlat și nici conectat la structurile oligarhice, s-a angajat în acțiuni publice privind eliberarea Moldovei de sub captivitatea acestor grupuri. Este unicul partid care are un parteneriat strategic cu Federația Rusă, ar putea soluționa problema gazelor, a locurilor de muncă pentru moldovenii din Rusia, deschiderea pieței ruse pentru produsele moldovenești”, a menționat Țîrdea.

Totodată, analistul politic a ținut să precizeze că a ales să adere la PSRM și grație faptului că formațiunea promovează statalismul, apără familia tradițională și valorile creștine.

În ceea ce privește rezultatele alegerilor parlamentare din noiembrie, politologul prognozează că partidele de stînga au tot mai multe șanse să formeze majoritatea parlamentară, în urma scrutinului. În opinia lui Țîrdea, ratingul partidelor de guvernare este în scădere, din cauza scandalurilor de corupție.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?