X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4021

Natalia Gherman s-a întîlnit cu Barack Obama (FOTO)

25 sep. 2014,, 11:05   Politică
4286 4
Foto: noi.md
Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Natalia Gherman, aflată în vizită la New York, a participat la recepția oferită de președintele SUA, Barack Obama, cu ocazia celei de-a 69-a Adunări Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, relatează NOI.md.

Barack Obama a menționat în cadrul discuției cu Gherman că urmărește parcursul de dezvoltare a Republicii Moldova și a dat asigurări că SUA vor acorda, în continuare, sprijinul necesar în procesul de modernizare a țării. La rîndul său, șefa diplomației de la Chişinău a reiterat obiectivul strategic de integrare europeană.

Natalia Gherman a mai avut o întrevedere cu W. Burns, sub-secretar de stat al SUA, în cadrul căreia oficialii au discutat despre implementarea Acordului de asociere RM-UE, a Acordului de comerț liber aprofundat și cuprinzător.

Precizăm că Natalia Gherman participă în perioada 22-26 septembrie la cea de-a 69-a sesiune a Adunării Generale a ONU, desfășurată în SUA. Ministrul a declarat în cadrul sesiunii dedicate implementării Programului de acţiuni pentru populaţie şi dezvoltare că scopul guvernării de la Chișinău este de a investi cît mai mult în capitalul uman.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?