X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

De astăzi, mai mulţi angajaţi ai S.A. „Termocom” sînt implicaţi în activitatea de recuperare a datoriilor

24 sep. 2014,, 16:55   Societate
4322 0
Foto : noi.md
Administraţia S.A. „Termocom” informează opinia publică despre faptul că recurge la toate acţiunile prevăzute de legislaţia în vigoare în vederea încasării plăţilor restante pentru energia termică consumată, onorării obligaţiunilor financiare faţă de furnizorii din complexul energetic (SA „Moldovagaz”, SA „CET-1”, SA „CET-2”) şi asigurării fiabilităţii următorului sezon de încălzire 2014-2015.

Zilnic sînt depuse în instanţele de judecată dosare civile privind încasarea datoriilor, sînt executate titluri executorii, aplicate sancţiuni contravenţionale în cadrul preturilor etc.

În vederea intensificării procesului de colectare a restanţelor la plata pentru energia termică consumată, în perioada 24 septembrie – 8 octombrie vor fi efectuate vizite la domiciliul răuplatnicilor, în cadrul cărora angajaţii întreprinderii vor informa restanţierii despre sumele datorate la termie, necesitatea achitării neîntîrziate a restanţelor, consecinţele neonorării obligaţiunilor financiare, modalităţile de plată etc.
Precizăm că în acest sens au fost antrenaţi 134 de angajaţi ai S.A. „Termocom” (ingineri-inspectori şi specialişti retraşi temporar din procesul de producere). Angajaţii întreprinderii vor dispune în mod obligatoriu de legitimaţii care să confirme numele, prenumele, angajatorul.

Administraţia S.A. „Termocom” solicită achitarea neîntîrziată a plăţilor pentru energia termică consumată în vederea evitării procedurilor de judecată, de executare, sancţiunile administrative şi cheltuielile suplimentare.

De menţionat că la 1 septembrie a.c. în municipiul Chişinău înregistrau restanţe de peste 1000 de lei 41.424 de apartamente.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?