Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

Ce se întîmplă SUB pămînt, în RUSIA (VIDEO)

23 sep. 2014,, 01:30   Externe
14418 0
Foto: antena3.ro
Mai mulți geologi sovietici au declarat în 1989, după ce au săpat o groapă cu adîncime de 14 km, pe Insula Kola, Siberia, că au auzit țipete umane. Țipetele celor condamnați în iad. Oamenii de știință s-au temut să nu elibereze forțele răului pe Pămînt.

Groapa a fost săpată în scopul studierii mișcării plăcilor tectonice, de către cercetătorii finlandezi. Geologul sovietic Azzacov a declarat că o creatură înaripată a ieșit din hăurile acestei găuri, înainte de a se coborî microfoane dezvăluind strigătele unor condamnați.

Ca și comunist, nu cred în Biblie, nici în existența raiului, dar ca om de știință acum cred în existența iadului, a spus Azzacov.

Această dramă terifiantă s-a petrecut și savanților sovietici, care au săpat un sit în Siberia. Foreza a început să se rotească amețitor, indicând faptul că a fost atins un buzunar larg sau o cavernă goală. Termometrele au indicat o creștere semnificativă, pînă cînd temperatura a ajuns la 2000 de grade F.

Când au retras foreza, "o creatură cu colți imenși și ochi malefici a apărut dintr-un nor gazos și a început să urle ca un animal sălbatic", spun cei care au fost martori la straniul incident. Unii dintre muncitori au fugit, dar alții au rămas să vadă ce se întîmplă. Au coborât microfoane, dar în loc de a auzi zgomotul produs de mișcarea plăcilor tectonice, au auzit o voce umană urlînd de durere, scrie efemeride.ro.

Cercetătorii au înregistrat totul pe bandă magnetică.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?