X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Cu noul Abonament Tigru de la Orange, eşti stăpîn pe Internet direct de pe smartphone-ul tău ©

9 sep. 2014,, 09:09   Societate
4925 0

Orange a lansat cele mai bune abonamente de până acum: Colibri – ca să fiţi non-stop pe reţelele de socializare, Tigru – pentru mai multă mobilitate pe internet, direct de pe smartphone, Delfin – pentru a comunica la nesfârşit cu cei dragi.

Special pentru cei care îşi doresc mai multa mobilitate în comunicare, Orange a creat abonamentul Tigru. Acesta înlătura toate barierele lumii digitale, pentru ca exclude grija traficului Internet din cont.

Pentru o comunicare smart, Abonamentul Tigru include de la 1 GB până la 5 GB trafic Internet Mobil la viteza 3G sau 4G.

Doar cu abonament Tigru există siguranţa ca abonaţii nu vor fi taxaţi extra abonament pentru Internet, deoarece după consumarea traficului inclus în abonament viteza scade, iar navigarea la viteza mică este absolut gratuită.

Abonamentul Tigru include:

  • - minute nationale din plin, pina la nelimitat
  • - SMS-uri nationale, chiar si nelimitat pentru a comunica prin mesaje
  • - apeluri internationale din contul minutele nationale incluse: 1 minut international = 10 minute nationale
  • - 3 Numere Favorite nelimitat.


Alege smart cu Nokia Lumia 635, la abonamentul Tigru

La Orange experienţa de comunicare este îmbunătăţită continuu. Acum, cu noile abonamente lansate de operator, fiecare utilizator se poate bucura din plin de avantajele ofertelor, cu ajutorul telefonul potrivit.

Pentru utilizatorii abonamentului Tigru, Orange recomanda telefonul Nokia Lumia 635 – un dispozitiv 4G si care nu accepta compromisuri privind experienţa de comunicare. Smartphoneul este plin de culoare fiind prezent în magazinele Orange în mai multe versiuni. Utilizatorii Tigru pot cu adevărat deveni stăpâni ai internetului pe telefonul lor mobil, întrucât Orange le oferă lunar de la 1 GB trafic internet la viteza înaltă. Smartphone-ul poate fi achiziţionat in rate cu 165 de lei lunar si cu 0 lei avans iniţial.


Alege smart cu HTC Desire 310

Beneficiarii abonamentului Tigru sunt îndemnaţi sa aleagă HTC Desire 310 – un model accesibil, care oferă performanţă rezonabilă posesorilor săi şi care redefineşte valoarea smartphone-ului. Dispozitivul conţine caracteristici impresionante pentru a deveni cât mai accesibil în utilizare: fluxuri de ştiri care actualizează ecranul de pornire, camera care creează filmuleţe din propriile tale clipuri video si fotografii. Telefonul poate fi achiziţionat cu 155 de lei lunar şi fără plată iniţială.
Mai multe detalii puteţi afla pe www.orange.md


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?