Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4015

Fii non-stop pe reţelele sociale cu abonamentul Colibri, de la Orange ©

8 sep. 2014,, 09:15   Societate
7641 0


Orange Moldova a lansat cele mai bune abonamente de până acum: Colibri – dacă sunteţi non-stop pe reţelele de socializare, Tigru – pentru mai multă mobilitate pe internet, direct de pe smartphone, Delfin – pentru a comunica la nesfârşit.

Celor care non-stop comunică pe reţelele de socializare cu prietenii, cu ajutorul abonamentului Colibri, Orange le oferă acces nelimitat pe Facebook, Twitter, Odnoklassniki sau VKontakte.
Beneficiile comunicării cu abonamentele Colibri:

- navigare nelimitata pe reţele sociale
-trafic Internet Mobil pentru a naviga mai mult pe net
- minute şi SMS-uri naţionale ca să ţii legătura cu toţi prietenii
-apeluri internaţionale din contul minutele naţionale incluse: 1 minut internaţional = 10 minute naţionale
-3 Numere Favorite nelimitat cu abonamentele Colibri 90 şi Colibri 120.


Fii cool cu noul Orange Luno, la abonamentul Colibri

La Orange experienţa de comunicare este îmbunătăţită continuu. Acum, cu noile abonamente lansate de operator, fiecare utilizator se poate bucura din plin de avantajele ofertelor, cu ajutorul smartphonului potrivit. Dispozitivele pot fi procurate în rate cu 0 lei avans iniţial. Pentru cei care aleg abonamentul Colibri, compania le recomanda să utilizeze Orange Luno – unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri din portofoliul Orange. Astfel, posesorii telefonului au posibilitatea să facă poze impresionante, să-şi surprindă prietenii şi să acumuleze mai multe like-uri pe reţelele de socializare. Orange Luno poate fi procurat in rate, cu doar 95 de lei lunar şi fără avans iniţial.

Ofertele sunt disponibile la conectare, portare sau transfer de la PrePay, până pe 31 octombrie. Mai multe detalii puteţi afla pe www.orange.md.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?