X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4038

Prioritățile Euro TV și Alt TV sînt statalitatea, independența și integritatea Moldovei

4 sep. 2014,, 12:09   Societate
2855 2
Foto: gadgetreport.ro
Agenția Novosti-Moldova respinge informaţia apărută recent în unele surse mass-media, precum că canalele de televiziune Euro TV și Alt TV au trecut sub controlul omului de afaceri moldovean Ilan Șor, informează NOI.md.

Potrivit agenției, informațiile cele mai veridice au fost publicate pe portalul "Adevărul Moldova", în care se precizează că posturile de televiziune moldovenești Euro TV și Alt TV au fost achiziționate de un grup de investitori.

"Vladimir Novosadiuc, reprezentantul noilor proprietari, i-a anunțat pe angajații acestor canale referitor la modificări și a le-a spus că politica editorială va avea ca scop consolidarea statalității moldovenești.

Margarita Ţvic a devenit noul director de creație al Euro TV. Ei le-au promis angajaţilor de la Euro TV și Alt TV să ridice ratingul acestor canale.

Vladimir Novosadiuc, la rîndul său, a declarat că "ambele canale de televiziune îşi vor continua activitatea informativ-analitică, în plus, vor apărea buletine de știri în limba rusă. El a respins, de asemenea, informațiile precum că noii proprietari intenționează să-l promoveze pe Renato Usatîi".

"Nimeni nu le-a spus reporterilor cine și cum va lucra. Angajaților le-au fost indicate următoarele priorități: statalitatea, independența și integritatea Republicii Moldova ‒ cei trei piloni pe care va fi axată activitatea jurnaliștilor. Politica editorială va fi obiectivă, fiecare material va conţine concret opiniile diferitor părţi la tema pusă în discuție", a subliniat Novosadiuc.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?