Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Mişcarea civică „Tinerii Moldovei” a lansat campania „Tricolorul unităţii naţionale”

25 aug. 2014,, 15:12   Societate
4091 0
Foto: blogspot.com
Mişcarea Civică Tinerii Moldovei a lansat duminică, 24 august, campania „Tricolorul unităţii naţionale” – cea mai amplă campanie de promovare a unităţii naţionale, pentru a marca Ziua Independenţei şi sărbătoarea Limba Noastră.

Potrivit agenţiei "Infotag", care face referire la un comunicat al Mişcării, în cadrul campaniei, care se va desfăşura în perioada 24 august – 14 septembrie, vor fi distribuite un milion de panglici tricolore în toate localităţile Republicii Moldova.

"Scopul campaniei este de a marca Ziua Independenţei şi Ziua Limbii Române ca zile reper din istoria naţională care ne-au ţinut împreună de-a lungul timpului", se spune în comunicat.

Preşedintele Mişcării, Dinu Plîngău, a menţionat în cadrul lansării campaniei că "tricolorul simbolizează independenţa faţă de URSS, desprinderea de trecutul sovietic şi apropierea de vectorul european".

Campania se va încheia pe 14 septembrie, cînd în centrul Chişinăului va fi organizat Marşul Tricolorului, în cadrul căruia va fi desfăşurat şi purtat de participanţi un tricolor de 300 de metri lungime.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?