Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Mass-media: Avakov a ordonat eliminarea lui Iaroș

19 aug. 2014,, 00:15   Externe
7393 3
Foto: bigmir.net
Ministrul de Interne al Ucrainei, Arsen Avakov, a ordonat crearea unui grup special pentru eliminarea liderului "Sectorului de dreapta", Dmitri Iaroș, informează LifeNews cu referire la redactorul principal al revistei "Nationalinaia oborona", Igor Korotcenko.

Problema privind eliminarea lui Iaroș a fost decisă la o ședință închisă cu președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, după ce liderul "Sectorului de dreapta" a amenințat că își va trimite luptătorii la Kiev dacă autoritățile nu vor îndeplini cerințele sale. Jurnalistul a presupus că sarcina va fi îndeplinită de un lunetist sau un dispozitiv exploziv, dar nu a exclus nici participarea unităților regulate ale armatei ucrainene.

"Avakov într-adevăr a ordonat crearea unui grup special, obiectivul căreia este eliminarea fizică a lui Iaroș, recunoscut ca una dintre amenințările la adresa securității naționale a regimului de la Kiev... Referitor la sursa de informare sînt serviciile secrete, nu voi detalia", - a spus Korotcenko.

Redactorul revistei a declarat că anterior în circumstanțe misterioase a fost ucis militantul Sașko Bilîi, care l-a amenințat pe Avakov. Următoarea țintă a lui Avakov va fi guvernatorul regiunii Dnepropetrovsk, Igor Kolomoiski, a spus Korotcenko.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?