Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

Primăria, în război juridic cu deținătorii de panouri publicitare

18 aug. 2014,, 14:30   Societate
3597 0
Foto: noi.md
Deși lucrările de reabilitare a străzi Alecu Russo din capitală se apropie de sfîrșit, panourile publicitare din zonă încă nu au fost demontate. Problema a fost pusă în discuție în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei, notează NOI.md.

Potrivit primarului Dorin Chirtoacă, în urma evacuării forțate a panourilor, Primăria este acționată tot mai frecvent în judecată de către agenții economici. În acest sens, edilul atenționează că lipsa de cooperare din partea deținătorilor de panouri publicitate va fi taxată mai aspru.

„Panourile publicitare cînd pleacă? Termenul de șapte zile pentru evacuare s-a transformat în doi ani. Ei, după cum se vede, pun anunțuri publicitare în continuare. Urmează din nou procese de judecată, că vezi, Doamne, nu le dăm voie să activeze. În etapa următoare vom merge la curățarea spațiilor de la sensurile giratorii și în preajma lor. Panouri există în toate orașele europene, dar de dimensiuni mai mici și în anumite locuri, dar, din păcate, ne dau în judecată și nu vor să îndeplinească cerințele. Dacă așa atitudine avem din partea lor, înseamnă că mai repede trebuie implementate reformele care țin de alinierea la standardele europene”, a explicat Chirtoacă.

Edilul a cerut subdiviziunilor Primăriei ca pînă pe 27 august problema evacuării panourilor publicitare de pe strada Alecu Russo să fie soluționată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?