X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4015

Plecînd în concediu, Ghimpu le-a dorit tuturor înțelepciune

14 aug. 2014,, 13:27   Politică
3640 4
Foto: noi.md
Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a anunțat pe o rețea de socializare că pleacă în vacanță și cu această ocazie a postat un mesaj de rămas-bun. Liberalul nu a ezitat să vină cu un sfat pentru actorii politici, înainte de a pleca, urîndu-le multă înțelepciune, pentru la toamnă.

„Am obosit de toate, inclusiv de politică și de reparație, ajunge, plec la odihnă. Nu mă întrebați unde, singur încă nu știu, știu doar ca încet, încet trebuie să mă deprind cu pămîntul. Să ne auzim doar de bine!”, a menționat Ghimpu.

Totodată, politicianul și-a exprimat speranța că după alegerile din 30 noiembrie Moldova va avea o guvernare cu adevărat democratică.

„Spunea cineva că înainte de a te porni la odihnă trebuie sa te desparți de tot ceea ce a fost neplăcut sufletului. Să spui la revedere clipelor și zilelor care te-au rănit și obosit, pentru ca odihna să fie cu adevărat odihnă. Revenind acasă, să te poți bucura de viață, de noi prieteni, iar după 30 noiembrie – și de o guvernare cu adevărat democratică! Pe curînd, vacanță plăcută tuturor și multă înțelepciune la toamnă!”, a scris Ghimpu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?