X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

«Safety Shield» Nissan a primit un premiu de prestigiu

14 aug. 2014,, 12:13   Ştiri Auto
3489 0
Фото: nissan
Complexul sistemelor de securitate colectivă Nissan Safety Shield a ieșit învingător în categoria «Securitate» în cadrul premiului anual Auto Express, Londra (Marea Britanie). Reprezentanții importantului hebdomadar automobilistic englez au apreciat tehnologiile securității active Safety Shield și au recunoscut, că acestea pot asigura un nivel perfect de protecție. Experții au menționat în cpecial faptul, că Nissan utilizează soluții exclusive de securitate a automobilelor produse în masă.

Complexul sistemelor de securitate colectivă Safety Shield, accesibil pentru modelele Nissan Note, Juke, Qashqai, X-Trail și Pulsar, care abea va ieși pe piață, are 7 elemente. Fiecare este creat în baza tehnologiilor avansate, iar împreună ele ridică securitatea șoferului și a pasagerilor la un nivel principial nou și diminuează semnificativ posibilitatea accidentării proprietarilor acestor automobile. Complexul Safety Shield include: sistemul de control a oboselii șoferului, sistemul de citire a semnelor de circulație, sistemul de prevenire a coliziunilor frontale, sistemul de control al circulației pe bandă, sistemul de control al zonelor ”oarbe”, sistemul de depistare a obiectelor mobile și sistemul de comutare a fazei lungi în cea scurtă.

La înmânarea premiilor, în centrul Connaught Rooms din Londra, Steve Fowler, redactor-șef Auto Express, a declarat: «Complexul Safety Shield, elaborat de compania Nissan, le va permite proprietarilor să se simtă mai siguri și mai liniștiți la volan. Tehnologiile avansate și sistemele ”inteligente”, care anterior erau prerogativa modelelor mult mai scumpe, au devenit acum accesibile și pe automobilele produse în masă ».

Plus la premiul mare, noul Nissan Qashqai a primit titlul «Cel mai bun crossover». Juriul a apreciat nivelul general de calitate, totalitatea tehnologiilor avansate și funcțiile de securitate.

«Compania Nissan întotdeauna a fost adeptul «democratizării» și a încercat să facă accesibile tehnologiile, predestinate inițial mașinilor de clasa premium, și pentru proprietarii mașinilor produse în masă. Considerăm deosebit de actual acest deziderat, dacă vorbim despre securitate, și sunt bucuros, că experții de la Auto Express au apreciat eforturile noastre în acest sens. Complexul sistemelor de securitate colectivă Safety Shield – un pas important spre scopul final Nissan. Acesta este ca accidentele rutiere cu final tragic să fie reduse la zero», - a menționat Andy Palmer, director pentru planificarea producerii Nissan Motor Co.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?