X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Prima imagine oficială Jaguar XE

7 aug. 2014,, 09:53   Ştiri Auto
3180 0

Jaguar XE și Emeli Sande. FotoJaguar

Compania Jaguar a făcut publică prima imagine oficială a sedanului XE. Pe fotografie, alături de automobil stă interpreta Emely Sande, care va prezenta modelul împreună cu fiica lui Paul McCartney Stela și actorul Idris Elba. Premiera va avea loc în Marea Britanie la 8 septembrie, curent. Anunțul este publicat de ziarul Car.
Noutatea va avea o caroserie ușoară, confecționată în volum de 75% din aluminiu, șasiu de sine stătător în față și spate, confecționat din același material, și prima în istoria Jaguar servodirecție electrică cu efort variabil. În plus, modelul va avea sistemul All Surface Progress Control - o imitare electronică a blocării diferențialului din spate.
Prima imagine a sedanului XE a fost publicată în primăvara curentă.
Compania susține, că XE va deveni «un veritabil automobil-drayver»,care va fi și unul dintre cele mai ecologice și econome în clasa respectivă, chiar și fără utilizarea dispozitivului hibrid. Se preconizează consumul mediu de combustibil - cca 4 litri la 100km, iar emanațiile de CO2 nu vor trece de 100 gr/km.
SedanulJaguar XE va fi oferit сu motoarele de 6 l ale coupeurilor și ale roadsterului F-Type – agregate de 340 și 380c.p. Gama va include motoare diesel sau pe benzină din familia Ingenium. Primul motor din această linie va fi un turbodiesel de 2 litri.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?