Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Suzuki Magyar a produs 2.5 milioane de masini

6 aug. 2014,, 10:01   Ştiri Auto
3657 0

Foto: suzuki

Suzuki Magyar Corporation, baza de producere a companiei nipone în Europa,a marcat în iulie un eveniment memorabil – producerea automobilului cu numărul 2.500.000. Modelul jubiliar, produs la uzina Suzuki din or. Estergom, este un Swift GL alb cu 5 portiere, de generația a treia, cu motor de 1,2 l. și cutie mecanică de viteze. Automobilul va rămâne în Ungaria și își va găsi proprietarul în unul dintre centrele locale de dealeri. În a. 2012 compania Magyar Suzuki a marcat un jubileu dublu : producerea automobilului cu nr.2 000000 a coincis cu jubileul de 20 de ani de la începerea producerii Suzuki în Ungaria.

Despre compania Magyar Suzuki

Compania Magyar Suzuki Corporation, unica bază de producere Suzuki în Europa, a fost fondată în 1991 la Estergom (Ungaria). Acționar principal este concernul nipon Suzuki Motor Corporation. Magyar Suzuki produce automobile, ciclu deplin, fără asamblarea motoarelor și a cutiilor de viteze, care sunt livrate din Japonia. Procesele de producere includ ștanțarea, vopsirea sudarea și asamblarea. Capacitățile uzinei admit producerea a 300 mii mașini anual. Primul model, podus aici, a fost un Swift, în a. 1992 . În prezent, Magyar Suzuki produce modelele Splash, Swift, SX4 Classic și crossoverul New SX4. Toate automobilele, produse la uzină, au motoare de clasă ecologică Euro-5. Ele sunt livrate în țările Europei, CSI, Africa de Nord, Orientul Apropiat. Compania vinde mașini, motociclete și motoare pentru ambarcațiunile Suzuki, produse de alte întreprinderi ale concernului. Statele de personal Magyar Suzuki numără peste 3 100 persoane.

Despre compania Suzuki

Compania Suzuki este fondată în a. 1909. În present, Suzuki produce autoturisme și motociclete , ATV, motoare pentru ambarcațiuni, etc. În lume, Suzuki vinde 3 milioane mașini în an și circa 2,5 milioane motociclete. Produsele Suzuki sunt prezente în 201 țări ale lumii. Statele de personal Suzuki Motor Corporation numără 54 000 angajați.

Pe piața Moldovei brandul Suzuki este prezent din a. 2008 . Compania «DAAC Hermes» este importator oficial al produselor Suzuki Motor Corporation în Moldova.

Informația deplină privind compania, produsele și activitatea ei, este accesibilă pe site-urile

www.suzuki-auto.md, www.daac-hermes.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?