X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Andrievschi: Ambasadorul Germaniei le-a sugerat delicat liderilor noştri că nu se poate trăi aşa

2 aug. 2014,, 17:30   Societate
5361 3
Foto: noi.md
"Ambasadorul Germaniei Matthias Meyer, care şi-a finalizat mandatul în Republica Moldova, a reiterat pentru guvernarea ţării noastre că din moment ce ne-am declarat cursul proeuropean de dezvoltare, trebuie să construim Moldova nouă după modele europene, fără nepotism şi corupţie", a spus pentru NOI.md analistul politic Vitalie Andrievschi.

Comentînd afirmaţiile diplomatului la adresa elitei politice şi conducerii ţării, Vitalie Andrievschi a menţionat că Matthias Meyer a evaluat în mod destul de critic reformele realizate de autorităţile noastre pe parcursul mandatului său.

"Diplomatul a dat clar de înţeles că perioada de laude la adresa "poveştii de succes" a trecut demult, este timpul să stopăm toate aceste jocuri, deoarece cursul proeuropean de dezvoltare nu are nimic în comun cu nepotismul, corupţia, politizarea, standardele duble şi deturnarea fondurilor publice", a mai spus expertul.

Vitalie Andrievschi consideră că "liderii noştri nu ar trebui să se supere pe diplomatul, ci să asculte sfaturile lui şi să demoleze sistemul de putere obişnuit, dar defectuos. Din moment ce am ales cursul european de dezvoltare, trebuie să construim Moldova nouă după modele europene", a subliniat diplomatul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?