X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Americanii cumpără arme rusești după aplicarea sancțiunilor

22 iul. 2014,, 12:17   Externe
5866 1
Foto : vestifinance.ru
Mass-media din SUA, inclusiv CNN în articolul "AK-47s becomehotcommodityafter U.S. sanctions" precum și o serie de alte publicații au informat că cetățenii SUA cumpără automate Kalașnikov. În special, CNN îl citează pe un manager al rețelei de magazine online K-VarCorp, pe Robert Keller, care a declarat: "Noi vindem o serie întreagă din producţia Concernului Kalaşnicov şi marfa se epuizează foarte repede".

La 17 iulie SUA a anunțat despre introducerea sancțiunilor împotriva a 12 companii din Rusia, printre care şi Concernul "Kalașnikov", şi AŞP "Izmaş", dar şi o serie de alte companii care fac parte din Complexul Militar-industrial al Rusiei, sectoarele bancar și cel al petrolului și gazelor. În legătură cu numeroase întrebări cu privire la sancțiunile împotriva companiilor furnizoare de arme ruse în SUA, Ministerul Finanţelor SUA a fost obligat să intervină cu o precizare oficială pe site-ul său.

Americanilor li s-a adus la cunoştinţă că sancțiunile nu vor fi aplicate asupra armelor livrate deja în SUA. Mulți dintre acei care doresc să achiziționeze arme "Kalașnikov" și "Saiga" şi-au dat seama că oferta pentru aceste arme este limitată şi pînă cînd sancțiunile nu vor fi anulate, nu vor mai fi noi livrări de arme din Rusia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?